Wild Marica

Wild Marica  

Értékelés:
Telefonszám: +36-20-7753613
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Német tanár, Nyelvtanár, Önképzés, Kommmunikáció, Felkészítés felvételi beszélgetésre
Ahol tanít: Budapest, XIII. kerület, Online
Házhoz megy? igen
Óradíj: 3 000 Ft / 45 perc
Honlap: beszelgessunk-nemetul.webnode.hu

Német nyelvfejlesztés, társalgás ANYANYELVI tanárral

Beszédcentrikus német nyelvfejlesztés, társalgási órák egyéneknek, anyanyelvi tanártól. Ha ismered az alapokat, de folyékonyabban beszélnél, segítek.

Bővebb információ

Szeretnél magabiztosabban, gördülékenyebben beszélni németül?  
Állásinterjúra mennél, németes állást vállalnál, és fejlesztenéd az aktív némettudásodat?
Német nyelvterületre készülsz, és szeretnél felkészülni az anyanyelvi környezetre?
Vagy csak szívesen gyakorolnád a beszélt nyelvet egy anyanyelvi némettel?

Ha ismered a nyelvet, de beszédben, társalgásban szeretnél még fejlődni, jó hangulatú német nyelvű beszélgetéseinken nyílik erre lehetőséged. Az óráimon kizárólag németül szólalunk meg, beszélgetve tanulunk. Így a helyes kiejtést, hangsúlyozást és nyelvhasználatot első kézből, folyamatában tudod elsajátítani, gördülékennyebbé tenni. 

Német és magyar kettős anyanyelvű vagyok, a családommal is németül beszélünk. A munkámban mindig német partnerekkel dolgoztam, máig napi szinten használom a németet. Így németül beszélni számomra egy természetes állapot. Ezt a természetességet szeretném átadni az óráimon. Leginkább a kiejtés, hangsúlyozás és a magabiztos társalgás, gördülékeny beszéd elsajátítása a cél. A folyamatos beszélgetés, nyelvhasználat mellett az anyanyelvi sajátosságokra, nyelvtani szabályszerűségekre is jobban ráérezhetsz. A tanulóim egyéni céljai alapján, személyre szabott tempóban és igények mentén haladunk. Gyakorlati, nyelvfejlesztői attitűdömnek valamint kommunikációs szakemberi végzettségemnek köszönhetően rád maximálisan figyelve, együtt beszélgetve és gyakorolva tudjuk tovább építeni, szépíteni a német nyelvhasználatodat.

Tudj meg rólam és az óráimról többet itt: beszelgessunk-nemetul.webnode.hu