Varga Balázs

Varga Balázs  

Értékelés:
Telefonszám: +36-70-3833321
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Adatbázis-kezelés, Informatika, Programozás
Ahol tanít: Budapest, II. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, Online
Házhoz megy? nem
Óradíj: 12 500 Ft / 90 perc
Honlap: http://java-oktatas.hu

Szeretnél megtanulni JAVA-ban programozni?

Az intenzív Java programozó tanfolyamon, a leghatékonyab módon tanulhatsz új szakmát, válhatsz JAVA fejlesztővé, akárt távoktatásos formában is.

Bővebb információ

Gyorsan és egyszerűen megtanulhatsz JAVA-ban programozni, kezdőtől a profi szintig. Egészen odáig, hogy már könnyedén elhelyezkedhetsz Magyarországon vagy akár külföldön is programozóként.
A Java programozó az egyik legkeresettebb szakember jelenleg. Menj fel egy álláskereső portálra, meglátod, Java programozóként válogathatsz az ajánlatok közül. Ez az a terület, ahol megfelelő tudással, akár szakirányú diploma nélkül is felvesznek. Azt nézik mit tudsz!

“A semmiről kezdve a programozást az elmúlt három hónapban azt tapasztaltam, hogy egy jól felépített struktúra mentén haladva, fokozatosan és folyamatosan tudtad átadni az anyagot. Minden új információ időben és a megfelelő részletességel érkezett, semmit nem éreztem feleslegesnek. Legtöbbször az otthoni feladatok elvégzése közben világosodott meg, hogy az előző órán miért éppen azt a példát vettük át… érdekes de mintha egy lépéssel mindig előttem járnál. “

Az egyetemeken is népszerű tárgy a Java programozás, ha úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül felkészülni a vizsgádra, vagy az elmélet még csak menne, de a programokat már nem tudod egyedül megírni, akkor segítség a magánóra. Miután megértetted az alapjait, meglepődve fogod tapasztani, hogy nem is olyan bonyolult dolog a programozás, és egy idő után már egyedül is könnyen megy.

“Alapvetően nehezemre esik végig ülni fél órát , de az óráid végén legtöbbször úgy állok fel, hogy úristen eltelt a másfél óra?!”

Na jó, de miért pont nálad tanuljak?
- Középiskolás koromban kezdtem programozni, rögtön beleszerettem, így nem volt kérdés hol tanuljak tovább. A Szegedi Egyetem programtervező matematikus szakára jelentkeztem, 2003-ban diplomáztam. Az egyetem alatt már több cégnek dolgoztam programozóként és jóval többet kerestem mint diákmunkás évfolyamtársaim. Egy utazási iroda és egy szálloda teljes ügyviteli szoftverét készítettem el a tanulás mellet. A diploma megszerzése után, a legkülönbözőbb területeken, számos üzleti alkalmazásfejlesztésében vettem részt.
15 éve tanítok, kialakult oktatási módszertannal és gyakorlati alapon összeállíott tematikával rendelkezem.
- Felnőttképzési tanulmányaimat(Tréner, Coach, NLP) rendszeresen használom munkám során, ezzel is megkönnyítve tanítványaim fejlődését, előrehaladását.
- Ha még mindig kételyed van, hívj fel és beszéljünk róla!

2017. június 28-án java programozó tanfolyamot indítok, teljesen kezdő szintről, java alap és haladó(JAVA SE) témában. Bővebb információt itt találsz: http://www.java-oktatas.hu/java-tanfolyam/

Hívj ezen a számon, hogy keressünk Neked egy időpontot!
0670 383 3321

Rólam írták

Kiváló tanár aktív, naprakész tudással. Jó érzéke van arra, hogy egy percre se hagyja elmászni a figyelmem. Vagy foglalkoztat valamivel, vagy magyaráz, amire nem tudsz nem odafigyelni. Nem egy adott feladat megoldására koncentrál, hogy majd azt "gépiesen" tudjam ismételni, hanem arra törekszik, hogy megértsem az elvet és később kis gondolkodás után tudjam mit mikor hogyan használjak.
Szakmailag egy nagyon felkészült tanárt, emberileg egy példaértékű türelemmel rendelkező személyt ismerhettem meg általad.
Óráid nagyon rendszerezettek, gyakorlatias szemléletűek.
Célom volt a korábbi tanulmányaim felfrissítése, bővítése és a jövőben ezt JAVA fejlesztőként kamatoztatni, mélyíteni.
Mindez teljesült, köszönöm a közös munkát!