Lengyel Zoltán

Lengyel Zoltán  

Értékelés:
Telefonszám: +36-20-9553421
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Adatbázis-kezelés, Angol tanár, Hangképzés, Informatika, Masszázs, Spanyol tanár, Tanulássegítés, Zongora, Szolfézs, Nyelvtanár, Zenetanár
Ahol tanít: Budapest, Pest megye, Online
Házhoz megy? igen
Óradíj: 1 Ft / 1 perc

Zongora, orgona - billentyűs hangszerek és elmélet - IS

Segítségemmel hatékonyan tanulunk, segítek elkerülni a zsákutcákat. Kezdőtől a művész-szintig. Egyéb szolgáltatások és segítségek.

Bővebb információ

Ami a zenét illeti: 

Zeneakadémiai diplomahangversenyem 1995-ben volt.  Az azóta eltelt időben sokféle zenei szituációban szerzett tapasztalommal hatékonyan tudom segíteni akár kezdők, akár "középhaladók", vagy művész-szinten játszó kollégák további fejlődését.

Művészi színvonalamba betekinthetnek a Facebook zenei oldalamon

      https://www.facebook.com/Lengyel-Zoltán-kreatív-zenész-zongoraművész-orgonista-zeneszerző-239276361113/   

      a youtube csatornámon:   www.youtube.com/lzoltan70 

      vagy a soundcloud oldalaimon: 

            www.soundcloud.com/zoltan_lengyel 
            www.soundcloud.com/negy_evszak
            www.soundcloud.com/toseethesun
            www.soundcloud.com/zoltan_plays_jazz 

Szóló zongora és orgona koncertjeim mellett nagyjából végigjátszottam a szimfonikus zenekari "billentyűs" irodalmat (zongora, orgona, cseleszta, stb), játszottam musical-ekben és big-bandben, "progresszív" avagy "kortárs" rock stílusúnak mondott (ám valójában "nehéz besorolni" típusú) együttesben, kísértem énekeseket, résztvettem kamarazenei, kortárszenei és színházi produkciókban, jazz-quartetben.. szóval rap-en és tuc-tuc zenéken kívül szinte mindenben :)    Ismerek a zenei szerkesztőprogramok közül is néhányat,  érdekelnek a stúdióketyerék is, és írtam már saját zenét is (a konzervatóriumot zeneszerző szakon is elvégeztem).

Az órák hossza például egy gyermek esetében lehetnek 45 percesek, felnőtteknek inkább azért 60 perces órákat javasolnék, ha megoldható (vagy, ha az egyeztetést-utazást nehézkes megoldani, akkor alkalmanként 120 perc sem túlzás).   Ha nekem kell házhoz menni, akkor az számomra értelemszerűen több idő, így az ár is változik ennek függvényében.  Szintén függ az ár a gyakoriságtól, értelemszerűen más az, aki csak néha-néha jön, vagy ha hetente kétszer is szeretne jönni.  

Például, ha valakihez egy órát - tehát odavissza két órát - kell utaznom, és csak néha-néha szeretne órát,  ám akkor 120 perceset, akkor egy ilyen alkalom 18 ezer forintba kerül - 2x6 + 2x3),  de ha egy gyermek hozzám jön, és hetente kétszer is szeretne jönni 45 perces órára, akkor egy alkalom csak 3 ezer forint (bár ilyen esetekben praktikusabb havi összegben gondolkodni).  Megbeszéljük. 
 


Az "egyéb szolgáltatások" azt jelenti, hogy tudok segíteni olyan egyéb dolgokban is, amelyekhez értek (valamilyen szinten), például folyékonyan beszélek angolul, spanyolul és katalánul, tehát lehet gyakorló társalgást kérni,   tudok gépelni ("vakon", tehát odanézés nélkül, tíz ujjal), és bár nem vagyok egy főállású adatbázisprogramozó, de a rendszerek logikáját értem, és csináltam már saját adatbázisokat (webes felületen keresztül is), ami működik, tehát kezdő szinten ebben is tudok segíteni. 

A masszázs nem bárkinek és bármikor, csak kiegészítő tevékenység lenne esetleg (igazából egyelőre csak kíváncsi vagyok "első körben", hogy ilyen érdeklődő fog-e jelentkezni egyáltalán), de ha már feladok egy ilyen hirdetést, gondoltam megemlítem ezt is. 

Emellett pedig vitorlázópilóta-oktató is vagyok (ám ilyen tevékenységet ez a weboldal külön nem sorol fel, így ezt csak itt a szöveges részben tudom megemlíteni). 


Hívjon bizalommal ! (Egy, vagy néhány "ismerkedős" órát mindenképpen érdemes kipróbálni.. hosszabb ideig folytatni úgyis csak akkor fogjuk, ha a dolog mindkét részről valóban működik.)