Ladócki  Viktor

Ladócki Viktor  

Értékelés:
Telefonszám: +36-30-9352973
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Fizika, Matematika, Mechanika, Műszaki tárgyak, Prezentáció, Algebra, Ált. isk. matematika, Analízis, Komplex függvénytan, Komplex számok, Középiskolai matematika, Lineáris algebra, Matematikai logika
Ahol tanít: Budapest, V. kerület, Online
Házhoz megy? igen
Óradíj: 4 000 Ft / 60 perc

Matematika, fizika felkészítés érettségire, pótvizsgára

Budapest belvárosában, vagy akár online Matematika és Fizika felkészítés akár a jövő évi érettségire akár a nyár végén esedékes pótvizsgára.

Bővebb információ

Általános, középiskolai tanulók, egyetemisták figyelem! Nehezen boldogulsz a matekkal és a fizikával? Szeretnél felzárkózni a tananyagból, esetleg pótvizsgára, osztályozó vizsgára készülsz, és jól jönne a segítség? Érettségi/felvételi előtt állsz, vagy csak szeretnél átfogó ismereteket kapni a fent említett tárgyakból?  Keress bátran! Egyetemisták számára deriválás, integrálás, határérték számítás, komplex számok témakörökből is tudok segítséget nyújtani.

 

Rólam:

23 éves vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gépészmérnökként, így tudni fogok válaszolni az olyan kérdésekre (amikre az általános vagy középiskolai tanárok nem mindig tudnak) hogy: ”Ezt hol fogom használni a későbbiekben?” vagy ”Ezt kik használjak és hol?” Koromból adódóan nincs 10-20-30 éves tanítási tapasztalatom, viszont több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, jobban kijövök a diákokkal, mint az idősebb tanárok, könnyű velem megtalálni a közös hangot, az órák jó hangulatban telnek. Számomra fontos, hogy a diákok megértsék az anyagot, egy dolgot többféleképp is eltudok magyarázni, szemléletes való életbeli példákkal. Az órákon megbeszélt feladatokon túl a diákoknak különböző hasznos linkekkel, megoldó excel fájlokkal tudok szolgálni, amik az otthoni gyakorlást, ellenőrzést segítik.

 

Vállalt tantárgyak/programok:

Matematikán és fizikán kívül az alábbi tantárgyak és programok tanítását/gyakorlását/fejlesztését vállalom:

-Mechanika

-Statika

-Word, Excel, Powerpoint

-3D modellezés Solidworks vagy Inventror programmal

-2D rajzolás Autocad programmal

 

Árak:

4000 Ft/ 60 perc (minden tantárgy és program)

5500 Ft/ 90 perc

7000 Ft/120 perc

Ezek az árak online órákra is vonatkoznak.

2-3 fős csoport megbeszélés szerint

 

Elérhetőségek:

E-mail: ladockiviktor95@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/viktor.ladocki.73

Skype: ladocki.viktor@outlook.hu

Telefon: +36309352973

Helyileg a belvárosban tartom az órákat a Múzeum körúton, az Astoria és a Kálvin tér között félúton, ami jól megközelíthető tömegközlekedéssel (2,3,4 metrók, 47,49 villamosok, 5,7,8E,9,15,100E,108E, 110,112 133E, 178,115 buszok, 83 troli mind 1-2 perc sétára tőlem). Megbeszélés alapján lehet máshol is. Amennyiben ez nagyon távol esik tőled, vagy nem is vagy budapesti az sem jelent problémát, ugyanis online (skype vagy messenger) is tartok órákat.