Miért érdemes magántanárnak lenni?

 • Nagyszerű pénzkereseti lehetőség, könnyedén fedezni tudod belőle kiadásaidat, költségeidet.
 • Magas óradíjat biztosít, így több pénzed és több szabadidőd lehet
 • Tudásod naprakész marad és tanítványaid kérdései még fejlesztik is azt.

"Itt nagyon hamar lett tanítványom. Mindenkinek ajánlanám aki tanítványokat keres, mert megbízható, igényes az oldal."
- Timár Sára - történelemtanár, franciatanár

Tanítanál?

 • Magántanárként a tanítványaid jó része a hirdetéseid alapján talál meg Téged. Ahhoz, hogy (több) tanítványod és pénzed legyen, hirdetned kell.
 • Minél többen látják a hirdetésedet az interneten, annál valószínűbb, hogy rákattintanak az oldaladra, és felhívnak, azaz bővülhet a tanítványi köröd. Akkor is igaz, ha más portálokon regisztrálva vagy.
 • Ha ingyenes oldalakon regisztrálsz csak, kihagyod a legnagyobb odafigyeléssel készült oldalakat (pl. ez), melyek a legjobb helyen szerepelnek a Google-ben, így legnagyobb a látogatottságuk.
 • Ha előfizetsz, néhány alkalom után visszakeresheted a hirdetésed árát, és onnantól már hirdetésed tiszta jövedelmet termel Neked.
"Tetszik, hogy látható, hogy a különböző tantárgyakból hány tanár van az adatbázisban.
A honlap alapvetően tetszik, de szerintem a lényeg az, hogy a tanulni vágyók rábukkanjanak a honlapra, ha már ott vannak, nem a honlap szerkesztőin múlik, melyik tanárt tartják szimpatikusabbnak. A fizetős hirdetéseket mindenképpen hatékonyabbnak tartom, az ingyenesekre általában rá sem találnak a diákok, vagy, ha igen, a sok hirdetés között elveszik az enyém."
- Porhajas László, némettanár

Amennyiben regisztrálsz az oldalra a következő előnyöket biztosítjuk számodra:

 • Hirdetésed megjelenik ebben az országos adatbázisban, amely Magyarország egyik leglátogatottabb magántanár-közvetítő oldala.
 • Folyamatosan dolgozunk, hogy a keresőkben fenntartsuk és javítsuk helyezésünket, találati pozíciónkat. Ennek köszönhetően, egyre több és több látogató keresheti fel a Te oldaladat is.
 • Nálunk egy hirdetési díjért bármennyi kategóriában megjelenhet a hirdetésed, és annak tartalmát bármikor díjmentesen módosíthatod. Sőt, képet is csatolhatsz hozzá.
"Örömmel fedeztem ma fel, hogy az Önöknél feladott hirdetésem jön fel elsőként a Google oldalán! :-) Ezért az érdekel, hogy milyen további előfizetési lehetőségeim lesznek, amikor lejár a mostani hirdetésem? Sajnos nem emlékszem, hogy meddig szól az előfizetésem, de remélem, időben értesítenek a lejáratról, mert mindenképpen szeretném meghosszabbítani azt. :-) Köszönöm a munkájukat, mindig segítőkészek velem szemben és nagyon kedvesek, figyelmesek!"
- Tóth Zsuzsanna - beszédtechnika, hangfejlesztés, Budapest
"Tetszik a letisztultsága és az áttekinthetősége, bárkinek ajánlanám aki tanárt keres, és bárkinek aki tanítványokat szeretne."
- Molnár Ágnes - némettanár
"Sokféle tanár van. Logikus felépítésű az oldal. Minden diáknak ajánlom, akinek magántanárra van szüksége. Azért ajánlanám, mert sokféle hirdető közül lehet kiválasztani a legszimpatikusabbat."
- Wágner Borbála, kémiatanár

A regisztráció lépései

 1. Kitöltöd a lenti regisztrációs űrlapot.
 2. Megnézed a postafiókod, és a kapott levélben szereplő linkre kattintasz, hogy megbizonyosodjunk, nem valami vicces kedvű idegen adta meg az e-mail címedet.
 3. A megadott e-mail címmel és jelszóval bejelentkezel a hirdetés-adminisztrációs felületre.
 4. Megszerkeszted a hirdetésed és képet töltesz fel.
 5. Választasz előfizetési konstrukcióink közül, és elküldöd a megrendelést.
 6. Átutalod a megadott bankszámlaszámra a kiszámolt pénzösszeget.
 7. Vársz türelmesen pár napot. :-)
 8. Kollégáink ellenőrzik a pénz beérkeztét, aktiválják a hirdetésedet, és elküldik a számlát. A hirdetési időd az aktiváció pillanatától számolódik.
"Közvetlen stílus, érthető, szimpatikus. Ajánlom azoknak a barátaimnak, akik még tanítanak a főállásuk mellett."
- Szilágyi Éva - énektanár és hangképzéstanár
"Átlátható, lehetőséget ad a hirdetés formázására, elöl van a keresőkben, nem drága a hirdetés. "
- Cseke Anna - matematikatanár, latintanár
"Az első oldal volt anno, ahol regisztráltam. Könnyen kezelhető oldal. Ajánlom hallgatóknak, tanároknak mindenképp, online piactér:)"
- Csala Takács Éva - statisztika, számmisztika, beszámoló elemzés tanár
"Tetszik a webes felülete. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tanítványt, mert az oldalt sokan látogatják."
- Váczi Anikó - matematikatanár
"Tetszik, hogy a képek és hirdetések elég nagy méretűek, jól láthatóak és olvashatóak. Az is tetszik, hogy országos körképet nyújt, így a vidéken élők is találhatnak közelükben magántanárt."
- Onodi Beatrix, magyar-, orosz-, angolszakos tanár
"Nem árulnak zsákbamacskát, tanároknak, diákoknak egyaránt ajánlom."
- Kis Bence Bálint, matematika-tanár
"Az, hogy tényleg működik, és jól áttekinthető az oldal. A névválasztásotok is jó. Ajánlom magántanároknak és diákoknak is, mivel kedvező a hirdetési ár, és nagyon sokféle területen lehet tanárra akadni."
- Fehér Zsuzsa - olasztanár
"Tetszik, mert egyszerű, áttekinthető, sokan ismerik. Ajánlom a magántanároknak, mert eredményesen lehet hirdetni rajta."
- Gara József analízis, valószínűségszámítás, operációkutatás tanár
"Tetszik a hatékony keresési lehetőség. Ajánlom hallgatóknak a könnyű választási lehetőségek miatt, tanároknak a lehetőség miatt, hogy az internetes világban könnyebben ráakadjanak a segítséget kérők."
- Kövér Csaba Attila kémiatanár, matematika-tanár

Tanári regisztráció